Sari la conținut

Ioan Preda, preşedinte Corona: "Nu luăm în calcul altă variantă decât victoria"

ioan-preda-presedinte-corona-nu-luam-in-calcul-alta-varianta-decat-victoria

Președintele secției de handbal de la Corona, Ioan Preda, care a fost duminică, cu echipa în deplasarea de la Roman, a declarat că este încrezător în șansele de calificare în turul următor, cu condiția ca determinarea să fie la un nivel cât mai înalt iar din joc să fie  eliminate ratările din situații clare de gol.

„Am fost la Roman și pot spune că mi-a plăcut. A fost un joc spectaculos, în care fetele s-au implicat foarte tare iar acest lucru s-a văzut în determinarea pe care au avut-o pe teren. Chiar dacă au pierdut la un gol, au fost multe momente cu handbal frumos. A funcționat bine apărarea, dar și poarta a avut momente în care s-a remarcat, iar asta fără doar și poate intră la plusurile acestei partide. Ca parte negativă, nu am cum să nu remarc multiplele ratări din situații clare de gol, precum și jocul mai slab pe extreme și cu pivotul. Dacă s-ar fi jucat mai mult și pe aceste posturi, atunci probabil ca altfel ar fi stat lucrurile pe tabelă la finalul partidei”

Oficialul Coronei consideră că și în condițiile în care echipa a pierdut la un gol la Roman, poate obține calificarea în returul de la Brașov.

„Nu va fi un meci ușor, asta e clar. Cu siguranță, HCM Roman va veni determinată să își joace șansa la calificare, dar nu se pune problema să luăm în calcul altă variantă decât victoria. Am mare încredere în întreaga echipă că va pregăti acest joc exact așa cum trebuie pentru a obține calificarea în turul următor. Sperăm să avem o sală la fel de plină cum a fost la Roman și o atmosferă care să le împingă pe fete de la spate. De altfel, se știe că la Brașov, noi mereu am avut în public, al optulea jucător. Tot ce ne dorim, este ca la final să îi facem fericiți și să sărbătorim împreună o calificare în sferturi”.

Corona a pierdut duminică, scor 22-21 (9-10) manșa tur cu HCM Roman, din optimile de finale ale Cupei EHF.

Returul se va juca duminică, 17 ianuarie, de la ora 15.00, în Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibasi”.

Comentarii

Ultimă oră