Sari la conținut
iphoneuri-ieftine-de-la-apple-

Cei care nu au apucat să-şi cumpere un iPhone 6S sau 6S Plus pot să achiziţioneze unul mai ieftin chiar de la Apple, scrie romaniatv.net.

Compania Apple a început să comercializeze iPhone-uri reparate pe site-ul oficial. Modelele recondiţionate de iPhone 6S şi iPhone 6S Plus au garanţie şi sunt mai ieftine cu 15 procente decât aceleaşi modele, noi. Astfel, un iPhone 6S de 16 GB recondiţionat costă 449 de dolari, în timp ce un iPhone 6S Plus de 16 GB poate fi achiziţionat sub această formă pentru 529 de dolari. Ambele versiuni beneficiază de un an garanţie, la fel ca modele noi. Diferenţa este că smartphone-urile recondiţionate au baterie şi carcasă noi.

Este prima oară în ultimii 9 ani când Apple alege să vândă telefoane recondiţionate, timp în care a vândut, însă, în mod constant laptopuri şi tablete recondiţionate.

Această decizie ar putea duce la creşterea veniturilor Apple. Dincolo de faptul că iPhone este smartphone-ul cu cea mai mare marjă de profit, acum fiecare telefon recondiţionat livrat înseamnă că a fost vândut de două ori (minus reducerea de 15% de la a doua vânzare).

Comentarii

Ultimă oră