Sari la conținut

IPJ Braşov recrutează oameni pentru cursurile postliceale

ipj-brasov-recruteaza-oameni-pentru-cursurile-postliceale

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brașov recrutează candidaţi, pentru a participa la concursul de admitere în următoarele unități de învățământ postliceal care pregătesc personal pentru Ministerul Afacerilor Interne, sesiunea ianuarie 2018:

- Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina (1.300 de locuri)

- Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca (300 de locuri)

- Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” din Oradea (280 de locuri).

Durata studiilor este de un an.

Pot participa la concurs persoane cu cetăţenie română şi domiciliul în România, cu vârsta de 18 ani împlinită sau urmând s-o împlinească în acest an, cu diplomă de Bacalaureat, care cunosc limba română scris şi vorbit, precum şi minim o limbă străină (engleza sau franceza) - nivel mediu. apte medical (fizic şi psihic), fără antecedente penale.

De asemenea, trebuie să nu fi fost destituite dintr-o funcție publică în ultimii 7 ani şi să nu fi desfășurat activități de poliție politică.

Se menţine şi criteriul de înălţime, astfel că bărbaţii trebuie să aibă minim 1,70 m, iar femeile minim 1,65.

Înscrierile sunt posibile până pe data de 5 decembrie, iar dosarele (complete) pot fi depuse până pe data de 11 decembrie 2017, ora 12.

Înscrierile se fac în zilele de luni și miercuri între orele 10 - 12, respectiv marți și joi între orele 13 - 15, la Serviciul Resurse Umane al Poliţiei Judeţene Brașov, situat în mun. Brașov, str. Nicolae Titulescu nr. 10.

Comentarii

Ultimă oră