Sari la conținut

Junii îi invită pe braşoveni, pe 1 Decembrie, la o rugăciune pentru eroi şi la Hora Unirii

junii-ii-invita-pe-brasoveni-la-o-rugaciune-pentru-eroi-si-la-hora-unirii

Junii îi invită pe braşoveni la o rugăciune pentru eroi în Piaţa Unirii şi la Hora Marii Românii în Piaţa Sfatului!


   Sâmbătă, 1 Decembrie 2018, Uniunea Junilor din Şcheii Braşovului şi Braşovul Vechi îi invită pe braşoveni să ia parte între orele 12.00- 13.00, la festivitatea dedicată Zilei Naţionale a României în Piaţa Unirii (Prund) din Braşov, organizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov.

Evenimentul va debuta cu un serviciu religios dedicat memoriei eroilor neamului, Te Deum, oficiat de către un sobor de preoţi de la parohia Bisericii Sfantul Nicolae din Scheii Braşovului.

Între orele 12.30- 13.00 urmează depunerea de coroane la Monumentul Eroului Necunoscut din Piaţa Unirii. Alături de juni, sunt asteptati sa depună coroane reprezentanţi ai autorităţilor locale, instituţiilor publice, asociaţii şi ONG-uri.

În continuare între orele 13.30-14.00, Junii îi invită pe brașoveni în Piața Sfatului, unde în cadrul evenimentului dedicat Centenarului organizat de Primăria Brașov, vor juca Hora Junilor și îi vor invita pe brașoveni să li se alăture la Hora Unirii.

Seara, de la orele 19.00 are loc evenimentul cultural Seara Junilor, dedicat celebrării Centenarului, la care intrarea se face pe bază de invitație. Cu acest prilej va avea loc a treia lansare a volumului „Tradiții Brașovechene. Junii brașovecheni la Centenarul României Mari”.

Comentarii

Ultimă oră