Sari la conținut

Junioarele de la CSM CORONA Brașov încheie triumfal sezonul competițional la handbal!

junioarele-de-la-csm-corona-brasov-incheie-triumfal-sezonul-competitional-la-handbal

Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov</strong>&nbsp;anunță cu mândrie faptul că junioarele de la CSM CORONA Brașov au încheiat sezonul competițional la handbal cu rezultate de excepție!

Junioarele de la CSM CORONA Brașov au cucerit titlul național la sfârșitul lunii mai, după ce au învins în ultimul meci al turneului final pe CS Chimia Râmnicu Vâlcea, cu scorul de 28-22. Fără îndoială,&nbsp;<strong>medalia de aur</strong>&nbsp;a junioarelor 1 de la CSM Corona Brașov a făcut ca handbalul să își recâștige locul fruntaș în inimile tuturor brașovenilor îndrăgostiți de sport!

În drumul lor spre victorie, junioarele 1 au trecut în grupe de CS Arena Târgu Mureș, CSS 2 Baia Mare, CS Chimia Râmnicu Vâlcea și în semifinale de CSM Galați.

Junioarele 3 de la Corona Brașov nu s-au lăsat nici ele mai prejos și au țintit sus, reușind să aducă în palmaresul clubului medalia de argint. Vicecampioanele naționale au întâlnit în actul final al competiției formația CSŞ 6 București, în fața căreia au cedat prima poziție cu scorul de 28-40.

În egală măsură, trebuie apreciate eforturile echipelor de junioare 2 și 4, care au terminat competiția onorabil, pe locurile 6, respectiv 5 în clasamentele turneelor finale.

Nu numai rezultatele excelente, dar și faptul că există 14 jucătoare și doi antrenori convocați la loturile naționale de tineret, junioare și cadete confirmă, odată în plus, performanțele Centrului de copii și juniori al clubului. Prin aceste reușite, Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov demonstrează, încă o dată, că la poalele Tâmpei se practică un handbal de înaltă clasă și că funcționează, pe baze solide, o adevărată pepinieră de campioni.

„Sunt fericită și trăiesc satisfacția că acest sezon competițional, abia încheiat, a adus cele mai bune rezultate pentru secția de handbal, care a participat, în premieră, la turneele finale la toate categoriile de vârstă. Așa cum se știe, clubul a câștigat două medalii extrem de importante, de aur, la junioare 1 și de argint, la junioare 3, în vreme ce la junioarele 2 și 4 am terminat competiția pe locurile 6, respectiv 5. Să încheiem sezonul cu toate grupele în primele șase echipe din țară, să avem 14 jucătoare și doi antrenori convocați la toate loturile naționale, de tineret, junioare și cadete, este o realizare foarte mare și demonstrează, încă o dată, că Centrul nostru de copii și juniori este unul dintre cele mai puternice din România. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără sprijinul acordat de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Brașov, conducerea clubului Corona Brașov, antrenori, sportive și părinți. În nume personal, vreau să le mulțumesc tuturor și să îi asigur că și pe viitor vom face totul pentru a fi și mai buni și pentru a crește jucătoare valoroase pentru handbalul brașovean și nu numai” a declarat Alina Teslăraşu, antrenor coordonator la Centrul de copii și juniori al secției de handbal pentru coronabrasov.ro

Eforturile echipelor și antrenorilor trebuie apreciate cu atât mai mult cu cât anul care a trecut a fost unul marcat de restricții sanitare, care au avut un impact direct asupra modului de pregătire a tinerelor handbaliste.

Cele mai bune junioare ale Coronei


CSM CORONA BRAȘOV- COMPONENTE ALE LOTURILOR NAȚIONALE DE HANDBAL

Lotul Național Cadete (2006-2007)

Totoescu Ana
Pavel Ioana
Aron Denisa
Avadanei Malina
Balint Maria
Mosor Antonia


Lotul Național Junioare (2004-2005)

Iordan Medeea
Gheorghe Viorica


Lotul Național Tineret ( 2002-2003)

Radoi Raluca
Olaru Georgiana
Darie Sarah
Soreanu Valentina
Marin Raissa
Nicolaua Miruna


Antrenori CSM Corona Brașov – Centrul de copii și juniori

Ciobotaru Mihaela – Junioare 1
Berbece Dumitru – Junioare 2
Adam Mihaela – Junioare 3
Băluț Adrian – Junioare 4
Marcu Anișoara – Junioare 5
Ciuciulete Georgiana – Inițiere
Ciulei Eugen – Antrenor portari
Teslărașu Alina – Antrenor coordonator

Comentarii

Ultimă oră