Sari la conținut

JUNIOR MOTORSPORT lansează un centru zonal de inițiere în arta pilotajului pentru copii și tineri la Brașov

junior-motorsport-lanseaza-un-centru-zonal-de-initiere-in-arta-pilotajului-pentru-copii-si-tineri-la-brasov

Junior Motorsport este un un proiect inițiat de Georgios Ladopoulos, prin care se lansează primele centre zonale de inițiere în arta pilotajului pentru copii și tineri, cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani.

La mai puțin de un an de la lansarea proiectului Junior Motorsport, copiii și tinerii din toată țara au ocazia să se lanseze în arta pilotajului sportiv prin intermediul centrelor zonale de instruire ale clubului. Primele doua astfel de centre se deschid în weekend 4-5 decembrie în Târgu Mureș și Brașov.

Brașovul este tradițional un centru puternic de motorsport iar proiectul Junior Motorsport vine în sprijinul acestei tradiții prin multe parteneriate locale care sunt deja pe drum de a fi finalizate.

“Sunt foarte bucuros că Junior Motorsport, programul de inițiere pentru copiii care vor să descopere lumea motorsportului i-și vă lansa cursurile și la Brașov iar eu mă simt onorat că voi reprezenta în zona acest proiect unic în Romania” a declarat Sergiu Paul Cornea, responsabil cu implementarea proiectului în județele Brașov și Covasna.

“Partenerii locali, vor prelua atât curriculum cât și procedurile de instruire aplicate cu succes pe parcursul anului precedent și vor duce mai departe pasiunea pentru motorsport în rândul copiilor și tinerilor din zonele lor. Extinderea Junior Motorsport este un pas natural și da posibilitatea tuturor copiilor din tara să aibă acces la infrastructura clubului și să concureze fără că părinții lor să fie nevoiți să achiziționeze material sportiv pentru a deveni campioni” a subliniat inițiatorul proiectului, Georgios Ladopoulos.

Lansarea la Brașov, va avea loc duminică 5 Decembrie 2021, de la ora 11:00, în parcarea de la Vitesco Logistics de pe platforma ICCO, unde va avea loc și un slalom demonstrativ cu una dintre mașinile folosite pentru cursurile din Bucuresti.

Junior Motorsport este un proiect dedicat copiilor care-și doresc să facă un prim pas spre motorsport, păstrând totodată bugete rezonabile. Sistemul de instruire, conceput și dezvoltat de Junior Motorsport sub deviza Fast-Safe-Fun, este unul care aduce un echilibru între joacă și performanță, copiii fiind foarte repede prinși de plăcerea pilotajului sportiv.


În cadrul programului de pregătire, interacțiunea, atât cu instructorul cât și între copii este constructivă și le permite elevilor să ajungă la performanțe deosebite într-un timp foarte scurt.

Comentarii

Ultimă oră