Evenimentul „La Copăcel, de sărbători”, ediția a XI-a, va avea loc pe 27 decembrie 2017. Este o manifestare tradițională, dar anul acesta va avea o organizare mult mai amplă, fiind organizat cu sprijinul Grupului de Acţiune Locală „Răsăritul Ţării Făgăraşului”.

  La manifestare vor ajunge reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii.

    Pe scenă vor urca ansambluri şi artişti de muzică populară din Ţara Făgăraşului, între aceştia, cap de afiş fiind interpreta Veta Biriş.

  Vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai cetelor de feciori din şapte sate - Hârseni, Mândra, Şercaia, Părău, Comăna, Şinca Nouă şi Holbav.

    Invitaţii sunt aşteptaţi miercuri la Căminul Cultural din Copăcel, în jurul orei 13.30, iar evenimentul va debuta cu o conferinţă care va avea loc la Căminul Cultural, începând cu ora 14.00.

     Apoi, tinerii cetaşi, dar şi familii din cele şapte sate, îşi vor etala portul popular într-o paradă pe uliţele satului Copăcel, la final cei prezenţi urmând a fi invitaţi la o masa tradiţională.

   „În 27 decembrie, de Sfântul Ştefan, avem cea de-a unsprezecea ediţie. Anul acesta ea va fi organizată de către GAL Răsăritul Ţării Făgăraşului. Avem oaspeţi de marcă, va veni şi Veta Biriş, din partea Ministerului Agriculturii vom avea, de asemenea, reprezentanţi. Va fi un eveniment cu produse tradiţionale din Ţara Făgăraşului organizat în curtea căminului. Pe lângă produse tradiţionale vor fi colinde din zona Ţării Făgăraşului cu mai mulţi artişti locali“, a prezizat Mihai Oltean, primarul comunei Hârseni.