Sari la conținut

Lecţii de biologie pentru elevi, la Grădina Zoologică Braşov

lectii-de-biologie-pentru-elevi-la-gradina-zoologica-brasov

 Grădina Zoologică Braşov a semnat un acord de parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Braşov şi cu Colegiul pentru Agricultură şi Industrie Alimentară ,,Ţara Bârsei” din Prejmer, având ca scop derularea unui proiect educaţional prin care se doreşte formarea în rândul copiilor a unei imagini cuprinzătoare a lumii animalelor sălbatice, precum şi conştientizarea acestora asupra importanţei ocrotirii mediului inconjurător.

Pe viitor elevii prejmereni vor participa la activităţi practice sau întâlniri, dezbateri, lecţii deschise, inclusiv la Zoo Braşov.

„Parteneriatul cu Grădina Zoologică din Braşov, în baza căruia se vor desfăşura activităţi educaţionale atât în cadrul săptămânii «Şcoala Altfel», cât şi în timpul orelor de biologie, reprezintă o oportunitate pe care sperăm să o valorifice cât mai multe şcoli din judeţ”, a declarat prof. Silviana Cioceanu, Inspector Școlar pentru Proiecte şi Programe Comunitare şi Activităţi Educative formale şi nonformale, care s-a arătat încântată de semnarea acestui parteneriat.

Prin încheierea acestui acord de parteneriat, o mare parte dintre elevi îşi vor desfăşura pe viitor stagiile de practică într-un mediu profesional dar şi antrenant. În plus, se speră ca acest proiect să nu rămână unul singular, ci să fie multiplicat în anii ce urmează.

Comentarii

Ultimă oră