Sari la conținut

Lewis Hamilton, supărat pe echipă după abandonul din ultima cursă de Formula 1

lewis-hamilton-suparat-pe-echipa-dupa-abandonul-din-ultima-cursa-de-formula-1

Triplul campion de Formula 1, Lewis Hamilton, a abandonat cursa din Malaezia în momentul în care se afla detașat în fruntea cursei după ce motorul a cedat cu doar 15 tururi până la final. Britanicul s-a declarat revoltat la interviurile date la final, și chiar a afirmat că suspectează că echipa sa, Mercedes, că îl sabotează.

"Cineva nu vrea ca eu să câștig anul acesta" a afirmat Hamilton când a fost intervievat de BBC la final. "Întrebarea mea adresată Mercedes: fabricăm atâtea motoare, dar doar ale mele au probleme anul acesta... Cineva trebuie să-mi dea răspunsuri, pentru că așa ceva este inacceptabil" a acuzat acesta, potrivit express.co.uk.

Suspiciunile presei privind o ceartă între Mercedes și Lewis Hamilton au fost întărite când tradiționala întâlnire de presă dintre Hamilton și jurnaliști de după orice cursă, a fost anulată ca urmare a unei "decizii comune" între pilot și echipă.

Deși se află la 23 de puncte în spatele primului loc în clasamentul general, ocupat de coechipierul său Nico Rosberg, Hamilton s-a arătat încrezător în șansa de a reveni pe primul loc în cele 5 curse rămase de disputat. "Suntem campioni, mergem înainte. Nu merg eu, noi mergem, nu abandonăm niciodată", a afirmat pilotul britanic.

Comentarii

Ultimă oră