Sari la conținut

Locuitorii din Sânpetru solicită înfiinţarea a încă două linii de transport în comun

locuitorii-din-sanpetru-solicita-infiintarea-a-inca-doua-linii-de-transport-in-comun

Traseul liniei metropolitane Braşov - Sânpetru - Bod nu i-a mulţumit pe locuitorii comunei Sânpetru. Ei spun ca traseul autobuzului acoperă doar parţial localitatea.

De altfel, în comună s-au strâns şi semnături pentru introducerea a două noi linii de transport, care să acopere şi cartierele noi din comună, respectiv Sub Cetate şi Sânpetru Residence. Potrivit reprezentantului USR Sânpetru, Marian Arhire, pentru introducerea celor două linii au fost strânse peste 600 de semnături, iar tabelele au fost depuse la primăria comunei, care, mai departe, a început demersurile la Asociaţia Metropolitană de Transport Braşov.


  „În prezent, autobuzele de pe linia RATBV 420 (Braşov – Sânpetru - Bod) trec prin zona veche a comunei. Pentru a ajunge din cele două cartiere la staţiile de autobuz, oamenii trebuie să meargă câte 2 kilometri pe jos.

Ceea ce am solicitat prin această petiţie a fost infiinţarea a încă două linii de transport în comun care, la Braşov, să aibă capătul la terminalul Rulmentul”, a explicat Marian Arhire.


    Reprezentanţii RATBV au precizat că au primit aceste solicitări şi de anul viitor, ar putea fi înfiinţate cele două linii.

Comentarii

Ultimă oră