Sari la conținut

Luis Fonsi, J Balvin și Maluma, la premiile Grammy Latino

luis-fonsi-j-balvin-si-maluma-la-premiile-grammy-latino

Vedete precum Juanes, Luis Fonsi, J Balvin și Maluma sunt câțiva dintre artiștii confirmați de The Latin Recording Academy pentru a susține recitaluri pe scenă, pe 16 noiembrie, cu prilejul galei premiilor Grammy Latino.

Alejandro Sanz, care va interpreta câteva dintre marile sale succese, va primi și trofeul 'Persona del ańo 2017' cu prilejul unei gale care se va desfășura cu o seară înainte. Cantautorul spaniol, laureat a trei premii Grammy și 18 Grammy Latinos, va fi omagiat pentru arta sa și pentru importantele sale contribuții caritabile unor organizații ca Medici fără Frontiere, Save the Children și Greenpeace.

Muzicianul portorican Residente, cu 9 nominalizări, și artiștii columbieni Maluma și Shakira, cu câte 7 și respectiv 6 nominalizări, pornesc ca favoriți la cea de-a 18-a ediție a Latin Grammy Awards.

Luis Fonsi și Daddy Yankee, impulsionați de succesul planetar 'Despacito', conduc lista artiștilor, producătorilor și inginerilor cu patru nominalizări la premiile Grammy Latino, din care mai fac parte Nicky Jam, Rafa Arcaute și Tom Coyne.

La rândul său columbianul Maluma optează la premiul pentru cea mai bună înregistrare și cel mai bun cântec cu 'Felices los 4', în timp ce compatrioata sa, Shakira, aspiră la un Grammy Latino pentru cel mai bun album, cu 'El Dorado', și cea mai bună înregistrare și cântec, cu piesa 'Chantaje', în colaborare cu Maluma.

Comentarii

Ultimă oră