Sari la conținut
luna-copilariei-sarbatorita-la-afi-brasov

Palmieri, papagali colorați, liane și alte minunății de plante agățătoare transformă mall-ul într-o fascinantă junglă care-i invită pe cei mici și de ce nu și pe cei mari să se bucure de experiențe faine în iunie, luna magică a copilăriei. Din 27 mai, în noul decor exotic din AFI Brașov, copiii sunt așteptați să descopere legendele Egiptului antic în cadrul unei expoziții interactive aduse în premieră la Brașov. Expoziția Kids in Pyramids poate fi vizitată gratuit în perioada 27 mai - 12 iunie, între orele 12.00 - 20.00.

În perioada 1- 5 iunie, lângă grandiosul Tron al Faraonului care te va întâmpina la intrarea din B-dul 15 Noiembrie, se va implementa un photobooth activ între orele 14.00 și 18.00, unde copiii vor putea face poze în veșmintele vechilor faraoni. Poze pe care cei mici le vor primi și printate, cadou pentru a le aminti de această experiență faină din AFI Brașov.

Expoziția Kids in Pyramids cuprinde un itinerariu fascinant ce va putea fi explorat atât la parterul, cât și la etajul mall-ului cu replici ale obiectivelor importante din vechiul Egipt: Tronul Faraonului, Marea Piramidă, Camera Sarcofagului, Platoul Giza, Mini Piramida și Sfinxul, Camera Comorii și informații fascinante despre mumii sau hieroglife. Înainte de a vizita expoziția vă invităm la etajul 1 din mall să citiți împreună cu cei mici panoul cu informații interesante despre piramide, faraoni, hieroglife și legendele vechiului Egipt.

De 1 iunie, sărbătorim împreună Ziua Copilului cu multe surprize faine. Între orele 14.00 și 18.00, copiii de toate vârstele sunt așteptați pe terasa cu cel mai fain view spre Tâmpa cu popcorn și vată de zahăr cadou și cu spectacole care să le pună zâmbetul pe buze. Între orele 15.00 și 17.00, cei mici sunt invitați să danseze și să se distreze alături de copiii de la Vio Dance Studio care au pregătit un super spectacol în zona magazinului Berska, la parter-ul mall-ului.

Distracția continuă și pe 4 iunie. Toată lumea e o scenă și toți oamenii-s actori. Grupul de copii Minunea vor pune în scenă două spectacole pentru a susține această teorie. Unul de la ora 15.00 și unul de la ora 17.00, tot în zona magazinului Berska. Călătoria este o reinterpretare a textului din d-lui Goe scris de I.L.Caragiale. Participarea la toate evenimentele pentru copii din luna iunie este gratuită. E fain să copilărești la AFI Brașov.

Ultimă oră