Sari la conținut

UPDATE: „Lupii”, ca și calificați în finala Campionatului Naţional

lupii-ataca-finala-campionatului-national

UPDATE:

Corona Wolves a făcut un pas mare spre finala Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă, învingând cu 6-1 formația Progym Gheorghieni, în al doilea meci al semifinalei. Pentru echipa lui Julius Penzes au înscris MacMillan și Walls, ambii reușind câte o dublă, Nagy și Zabludovsky.

În primul meci, duminică seară, „lupii” s-au impus cu 5-1, în urma golurilor marcate de Knyazev, Trancă, Filip şi Walls, care a reușit o dublă.

Astfel, Corona Wolves conduce cu 2-0 la general şi mai are nevoie de o singură victorie pentru a se califica în ultimul act al competiției naționale, semifinala desfăşurându-se după sistemul ,,trei victorii din cinci partide”.

Seria se mută acum la Gheorghieni, unde pe 22 martie are loc cel de-al treilea meci din Final Four-ul competiției, care ar putea fi decisiv pentru calificarea brașovenilor.

---------------

După încheierea sezonului în Erste Liga, Corona Wolves îşi va concentra atenţia asupra semifinalei Campionatului Naţional de hochei pe gheaţă, pe care o vor disputa în compania formației Progym Gheorghieni.

Semifinala se desfăşoară după sistemul ,,trei victorii din cinci partide”, primele două confruntări urmând să se desfăşoare pe gheața Patinoarului Olimpic din Braşov, duminică, 18 martie, şi luni, 19 martie.

Următoarele două meciuri vor avea loc la Gheorghieni, pe 22 şi 23 martie. O eventuală partidă decisivă, dacă va mai fi nevoie, este programată la Braşov, în 25 martie.

Finalele Campionatului Naţional vor începe la două zile după încheierea meciurilor din semifinale.

Pentru partidele din 18 și 19 martie, de la Brașov, care încep la ora 18.30, biletele au prețul de 15 lei și se pot achiziționa în zilele meciurilor, de la casieriile Patinoarului Olimpic, începând cu ora 15.

Comentarii

Ultimă oră