Sari la conținut

MAI e RAI - Distracție și relaxare pentru toată familia la AFI Brașov

mai-e-rai-distractie-si-relaxare-pentru-toata-familia-la-afi-brasov

Natura revine la viață, oamenii se bucură de MAI multă culoare, energie și stare de bine. MAI e RAI. AFI Brașov și-a propus să transmită acest sentiment brașovenilor și turiștilor la fiecare vizită în mall cu evenimente, concerte, decor și activități interesante pentru toată familia.

MAI e RAI – În luna MAI și vântul cântă la AFI Brasov – momente artistice de excepție


Duminică, 8 mai, în esplanda de la etajul 1 din AFI Brașov cu ocazia aniversării, Zilei Europei clienții vor putea urmări două momente artistice inedite, de la ora 18.00 și de la 19.30, alături de soprana Paula Duca, tenorul Liviu Iftene și un cor fain compus din talentați artiști brașoveni .

Momentele artistice vor cuprinde și o interpretare minunată a celebrei Traviata compusă de Giuseppe Verdi. Deși Ziua Europei este sărbătorită pe 9 mai, la AFI Brașov va fi sărbătorită în weekend pentru a oferi cât mai multor persoane posibilitatea de a se bucura de amintiri frumoase cu muzică bună.

TMF, un festival de muzică dedicat tinerilor brașoveni


”Dacă nu mă poţi învăţa să zbor, învaţă-mă să cânt.’’ afirmă Peter Pan. Muzica chiar poate schimba lumea în care trăim, pentru că poate schimba oamenii și poate transforma tinerii în exemple frumoase de urmat pentru generația lor.

În luna mai, AFI Brașov organizează în orașul de la poalele Tâmpei prima ediție TMF, un festival de muzică dedicat tinerilor brașoveni. Scopul acestui festival este de a încuraja și de a susține tinerii artiști să se perfecționeze, să se afirme și să urce pe scenele festivalurilor internaționale. TMF are misiunea de a arăta întregii lumi că la Brașov există un munte de talente.

TMF se va desfășura în următoarele etape:

Perioada de înscrieri – în perioada 01 – 08.05.2022. Pentru înscrierea în festival, tinerii trebuie să completeze formularul de pe pagina de facebook AFI Brașov până în data de 8 martie (link formular aici: https://forms.gle/Zg7z5tosAm5hwhFcA).


Preselecția – în data de 10.05.2022 începând cu ora 13.00 – la etajul 12 al clădirii de birouri AFI Park situată pe B-dul 15 Noiembrie nr.78, Brașov.


Semifinala– în data de 13.05.2022 – începând cu ora 18.00 în esplanada de la etajul 1 din mall-ul AFI Brașov

Finala– în data de 20.05.2022 – începând cu ora 18.00 în esplanada de la etajul 1 din mall-ul AFI Brașov.
AFI Brașov a pregătit și premii consistente pentru finaliștii și semifinaliștii festivalului.

Partenerii TMF sunt:

- Sound Still
- Istyle
- Tam Tam
- Cărturești
- Cinema City.

Baby rooms din AFI Brașov, camere dedicate familiilor cu bebeluși și copii mici


De asemenea, vizitatorii sunt invitați să se bucure de noile Baby rooms din AFI Brașov, camere dedicate familiilor cu bebeluși și copii mici. Fiecare cameră a fost decorată cu tematică și culori diferite, verde și roz, inspirate din fascinanta lume subacvatică și aventuroasa junglă. Cele două camere sunt o interpretare a cărților de povești pentru copii cu aventurile drăgălașului urs panda și a peștișorilor aurii care îndeplinesc dorințele copiilor cuminți. Pentru ca aceste camere să ofere o experiență plăcută tuturor părinților, accesul se face pe baza unui cod de acces care poate fi obținut de la Info Desk-ul de la intrarea principală din B-dul 15 Noiembrie.

Suprizele faine nu se termină aici. La finalul lunii mai, AFI Brașov se va transforma în tărâmul copilăriei cu decor, expoziții interactive și evenimente colorate pentru copiii de toate vârstele. Urmărește conturile de social media AFI Brașov să descoperi magia lunii iunie.

Ultimă oră