Sari la conținut
meciuri-de-vis-in-champions-league

Meci nebun aseară pe Fussball Arena. Bayern Munchen a reușit să se califice în extremis în sferturile de finală ale Champions League, la capătul unui meci în care bavarezilor le-a trecut glonțul pe la ureche. După 2-2 în tur în Italia, Juventus a început foarte tare meciul de la Munchen și după jumătate de oră avea 2-0 pe tabela de marcaj după reușitele semnate de Paul Pogba în minutul 5 și Juan Cuadrado în minutul 28. Juventus, finalista ediției trecute, a sperat într-o calificare miraculoasă, dar Bayern a revenit pe final și a reușit să trimită meciul în prelungiri. Mai întâi Robert Lewandowski a redus din handicap în minutul 73, pentru ca Thomas Muller să trimită meciul în prelungiri prin golul marcat în minutul 90+1. În prelungiri, Bayern a defilat și a punctat de două ori prin Thiago Alcantara (108) și Kingsley Coman (110) pentru o calificare spectaculoasă în sferturile de finală ale Champions League.

În celălat meci, FC Barcelona a câștigat cu 3-1 (1-0) pe Camp Nou în fața celor de la Arsenal, după ce și în tur se impusese pe Emirates cu 2-0. Tripleta de vis a Barcelonei și-a făcut din nou datoria, Neymar, Suarez și Messi marcând golurile catalanilor, în timp ce pentru Arsenal a punctat egipteanul Mohamed Elneny.

În sferturile de finală ale Ligii Campionilor s-au calificat Wolfsburg, Real Madrid, Benfica, PSG, Manchester City, Atletico Madrid, Bayern Munchen și FC Barcelona. Tragerea la sorți a meciurilor din sferturi va avea loc vineri la Nyon.

Comentarii

Ultimă oră