Sari la conținut

Meciuri tari în Bazinul Olimpic „Mihai Mitrofan”

meciuri-tari-in-bazinul-olimpic-mihai-mitrofan

La finalul acestei săptămâni, Corona Sportul Studențesc întâlnește, în Bazinul Olimpic „Mihai Mitrofan” din Brașov, formația CSM Digi Oradea, într-o dublă contând pentru etapa a 18-a a SuperLigii Naționale de polo.

Duelul din penultima etapă a sezonului regulat este foarte important în stabilirea clasamentului, care va determina adversarii din play-off ai celor două echipe.

Înaintea acestor meciuri, poloiștii brașoveni se află pe a doua poziție a clasamentului competiției naționale, având 79 de puncte, iar orădenii sunt pe locul 3, cu 75 de puncte.

În tur, la Oradea, cele două formații și-au împărțit victoriile, astfel că acum, pentru a termina sezonul regulat pe locul 2 și pentru a obține avantajul terenului propriu în semifinala din play-off, elevii lui Aurelian Georgescu au nevoie de un singur punct.

Bineînțeles că meciurile o să fie foarte dificile. Noi, la ei acasă, am pierdut un meci și l-am câștigat pe celălalt. Asta se întâmpla la sfârșitul turului. Acum, avem și noi mai multe meciuri jucate, am început să ne cunoaștem mai bine între noi, să fie o coeziune mai mare între jucători și să înțeleagă mai bine ce vreau de la ei, lucru care s-a văzut și în meciurile cu Steaua, unde am reușit un egal și o victorie. Prezența suporterilor este necesară. Ei ne ridică moralul mereu în apă”, a declarat antrenorul Coronei Sportul Studențesc, Aurelian Georgescu, pentru Radio Brașov.

Neînvinși de la jumătatea lunii decembrie a anului trecut, brașovenii joacă vineri, de la ora 19, și sâmbătă, de la ora 12. Intrarea la aceste meciuri este liberă.

Comentarii

Ultimă oră