Sari la conținut

Metalcore japonez, în premieră în România, la Râşnov

metalcore-japonez-in-premiera-in-romania-la-rasnov

Trupa Crystal Lake (Japonia) va cânta în premieră în România, la Rockstadt Extreme Fest 2019. Crystal Lake, unul dintre numele cu cea mai rapidă ascensiune de pe scena de metal asiatică, numit de cunoscuta publicaţie Lambgoat drept „cel mai bun produs muzical de export al Japoniei din ultimii ani”, ajunge pentru prima dată la noi în ţară.


     Înfiinţat în 2002 în Tokio, Japonia, grupul a cunoscut succesul încă de la primul album, intitulat „Dimension” (2006), care le-a adus turnee pe continentul asiatic alături de nume precum Parkway Drive, Hatebreed, The Ghost Inside şi multe altele, fiind descrişi drept „una dintre noile vedete ale scenei metal internaţionale care a atras atenţia şi a generat cele mai multe reacţii”.


    Formaţia a reuşit să-şi construiască o bază puternică de fani şi în afara Asiei, lucru care i-a adus, începând cu 2017, în trei turnee de-a lungul Europei şi în Marea Britanie.


      Abonamentele pentru ediţia 2019 a Rockstadt Extreme Fest s-au pus în vânzare în reţeaua iaBilet. Evenimentul de la poalele Cetăţii Râşnov, aflat la a 7-a ediţie, a fost programat anul acesta pentru perioada 1 - 4 august 2019. Este unul din cele mai importante evenimente metal din Europa de Sud Est si cel mai cunoscut festival de metal din România.

Comentarii

Ultimă oră