Sari la conținut

Mihai Bica, desemnat „Cel mai bun actor” la Festivalul de Teatru „Mircea Albulescu”

mihai-bica-desemnat-cel-mai-bun-actor-la-festivalul-de-teatru-mircea-albulescu

Mihai Bica, actor al Teatrului „Sică Alexandrescu” Braşov, a fost desemnat, sâmbătă, „cel mai bun actor” în cadrul Festivalului de Teatru „Mircea Albulescu, ediţia a VII-a.

Evenimentul a avut loc în Casa Municipală de Cultură „Geo Bogza”, din Câmpina.

Premiul i-a fost oferit actorului braşovean pentru rolul lui John Smith, din piesa „Prins în plasă”, de Ray Cooney, în regia lui Cristian Ioan. Comedia aduce în prim plan infidelitatea unui bărbat cu foarte mult umor spumos. Mai exact, este vorba despre un şofer de taxi din Londra, John Smith, bigam, cu două vieţi şi un program foarte precis pentru a jongla cu cele două soţii, o nevastă în casa din Streatham şi o altă soţie în Wimbledon.

Premiul vine cu câteva zile înainte de debutul ediţiei din 2019 a Festivalului Internaţionalde Dramaturgie Contemporană, organizat şi găzduit de Teatrul „Sică Alexandrescu“ din Braşov. Evenimentul a ajuns în acest an, la ediţia a XXX-a şi va avea loc în perioada 17 -23 noiembrie 2019. La Festivalul Internaţional de Dramaturgie Contemporană, actorul Mihai Bica va putea fi admirat pe 21 noiembrie 2019 în spectacolul „Bărbat“, cu texte din volumele „Jurnalul de cuplu“, de Laureanţiu-Ciprian Tudor şi „gEneida“, de Adrian Lesenciuc.

Comentarii

Ultimă oră