Sari la conținut

Ministrul Educaţiei caută un absolvent de liceu pe post de consilier

ministrul-educatiei-cauta-un-absolvent-de-liceu-pe-post-de-consilier

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, vrea să angajeze un absolvent de liceu, deja admis la facultate, pe postul de consilier în echipa sa, pentru a fi puntea de legătură dintre Consiliul Naţional al Elevilor şi Ministerul Educaţiei.

Ministrul își dorește ca dintre absolvenţii clasei a XII-a, să găsească un consilier care va lucra două ore, astfel încât să aibă timp, în paralel, şi pentru cursurile facultăţii unde a fost admis.

Cei interesați își pot trimite CV-urile pe adresa de e-mail liviu.pop@edu.gov.ro, până vineri, la ora 16.

---

În altă ordine de idei, fără telefoane mobile în timpul orei, fără elevi de serviciu pe şcoală şi cât mai multe manuale. Acestea sunt proiectele ministrului Educației, Liviu Pop, cel care în ultimele zile a venit cu foarte multe propuneri pentru o schimbare în sistemul educațional.

Ministrul își dorește foarte mult să nu mai existe serviciul pe şcoală și să existe o zonă în care să se păstreze telefoanele mobile în timpul orelor, aceste schimbări ducând la o eficientizare a întregului proces instructiv educativ.

Liviu Pop consideră că pentru a reuși să implementeze aceste modificări, este nevoie şi de parteneri, de autorităţile locale şi de mass-media.

Comentarii

Ultimă oră