Sari la conținut

Mobilizare ISU în Piaţa Sfatului, cu ocazia Cerbului de Aur

mobilizare-isu-in-piata-sfatului-cu-ocazia-cerbului-de-aur

Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a festivalului Cerbul de Aur, ISU Braşov a luat o serie de măsuri suplimentare în zona de desfăşurare a evenimentului. Zilnic, aproximativ 26 de pompieri, 6 medici şi voluntari SMURD vor asigura măsurile de securitate şi asistenţă medicală pentru participanţi.


    Inspectoratul pentru Situatii de Urgenţă Brasov va monitoriza și evalua tipurile de risc aflate în domeniul său de competenţă, asigurând răspuns operativ în cazul apariţiei unor situaţii de urgenţă. Vor fi organizate puncte de prim-ajutor calificat şi un punct medical avansat pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, iar echipaje mixte de pompieri şi personal UPU - SMURD se vor afla în permanenţă în zona de desfăşurare a evenimentului.


   În cazul apariţiei unor situaţii de urgenţă, 2 ambulanţe SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple SMURD se vor afla în perimetrul festivalului. De asemenea, două autospeciale pentru stins incendii cu modul de descarcerare vor asigura intervenţia rapidă în caz de necesitate.


    Suplimentar, în funcţie de evoluţia situaţiei operative, mai sunt alocate pentru acest eveniment 5 echipaje SMURD, 4 autospeciale cu apă şi spumă si o autospecială CBRN (chimic, biologic, nuclear, radiologic).


      Premergător derularii acestui eveniment inspectorii ISU Brasov au desfăşurat controale preventive la amenajările temporare din perimetrul de desfășurare a festivalului.

Comentarii

Ultimă oră