Sari la conținut

Muzeul de Etnografie Brașov poate fi vizitat până la 1 iunie 2021 în regim de gratuitate

muzeul-de-etnografie-brasov-poate-fi-vizitat-pana-la-1-iunie-2021-in-regim-de-gratuitate

Muzeul de Etnografie Brașov poate fi vizitat până la 1 iunie 2021 în regim de gratuitate. Persoanele vaccinate, care doresc să viziteze filialele Muzeului de Etnografie Brașov, vor avea prioritate atunci când vor face rezervări, fie telefonic, fie prin mesaje pe rețelele sociale.

"Vestea bună a relaxării măsurilor sanitare și a reluării activităților așa cum le știam înainte de declanșarea pandemiei, ne determină să anunțăm că, începând de astăzi și până la 1 iunie 2021, porțile Muzeului de Etnografie Brașov se deschid în regim de gratuitate. Cu atât mai mult cu cât în mai, conform tradiției, sărbătoream Noaptea Europeană a Muzeelor, eveniment blocat în 2020 din cauza situației sanitare excepționale.

Și pentru că revenirea la normalitate este posibilă prin efortul comun care presupune, mai ales astăzi, derularea cu succes a campaniei de vaccinare, persoanele care doresc să viziteze filialele Muzeului de Etnografie Brașov, vor avea prioritate atunci când vor face rezervări, fie telefonic, fie prin mesaje pe rețelele sociale.

Vă așteptăm, așadar, la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului, de miercuri până duminică, de la 10.00 la 18.00, la Muzeul Etnografie Săcele și la Muzeul de Etnografie ”Gheorghe Cernea” din Rupea, de marți până duminică de la 10.00 la 16.00." a precizat Bogdana Balmuș Șef Birou Relații Publice

Amintim că în cadrul muzeului purtarea măștii este, în continuare, obligatorie, iar vizitarea este posibilă doar cu păstrarea distanței fizice obligatorii stabilite prin lege.


Comentarii

Ultimă oră