Sari la conținut
noul-iubit-al-mihaelei-radulescu

Mihaela Rădulescu a confirmat zvonurile că este iubita lui Felix Baumgartner, devenit cunoscut după ce a sărit de la 39 kilometri înălţime.Getty Images a publicat recent două fotografii din care rezultă că ea ar fi noua iubită a paraşutistului austriac.

"Da. Şi dacă nu mai aveţi alte întrebări, putem să ne vedem fiecare, mai departe, de vieţile noastre ? Încredere în voi şi iubire - cu aceste 2 elemente se merge mereu înainte. Sau se zboară extrem:))))" , a scris Mihaela Rădulescu pe contul său oficial de Facebook.
Întrebată de un prieten de pe contul de socializare dacă mai formează un cuplu cu Dani Oţil, Mihaela Rădulescu i-a răspuns acestuia simplu - "Nu".
Mihaela Rădulescu s-a împrietenit cu Felix Baumgartner, după ce în urmă cu o lună i-a luat un interviu. Felix Baumgartner (45 de ani) a sărit în 2012 din stratosferă (de la 39 de kilometri), stabilind recordul mondial de viteză în coborâre liberă. Sportivul a vorbit în interviu despre saltul cu care a intrat în Cartea Recordurilor, fiind primul om care a depăşit în cădere liberă viteza sunetului.
Vedeti aici interviul

Comentarii

Ultimă oră