Sari la conținut

Nu refuzaţi «cadourile» PDL, dar nu uitaţi că sunt otrăvite!

"În aceste ultime zile de campanie electorală activiștii PDL Brașov, candidatul la președinția Consiliului Ju­de­țean așa-zis independent, dar dependent de PDL, precum și candidatul PDL la Primăria Brașovului vor împânzi orașul și județul cu pungi cu „ca­douri”: umbrele, tricouri, șepci, pelerine de ploaie, sacoșe, pixuri și altele, toate de culoare verde.
De ce tocmai verzi? Pentru că pedeliștilor le este rușine de culoarea lor tradițională, por­tocaliul, și încearcă să confiște verdele, o culoare a purității, a prospețimii și re­naș­terii cu care ei n-au nimic de-a face, atâta vreme cât acțiunile lor din ultimii patru ani au însemnat numai jaf și distrugere.
Pungile cu „cadouri” reprezintă punctul culminant al unei campanii deșănțate, în care cei din PDL au cheltuit foarte mulți bani pe întâlniri și pomeni electorale, pe afișe și panouri de promovare a candidaților cu care au tapetat toate localitățile.
Vă îndemnăm să nu refuzați „cadourile”, să le primiți, dar să vă întrebați din ce bani au fost ele achi­zi­ționate. Să vă întrebați dacă nu cumva ați fi meritat mult mai mult, dacă n-am fi meritat cu toții, în acești patru ani, să fim tratați cu respect și demnitate, nu să fi fost furați și acum să ni se arunce firimituri din banii noștri, ai comunității bra­șovene, pe care cei din PDL i-au prăduit fără nicio re­muș­care!
Nu refuzați „cadourile” PDL, dar nu uitați că ele sunt otrăvite. Poate cu unele lucruri pe care le veți primi veți rezolva necesități curente. Nu refuzați nici ac­țiu­nile de marketing direct rea­lizate de PDL, dar vă rugăm să vă gândiți cu atenție dacă într-adevăr mai merită să-i votați pe acești oameni care vă umilesc, crezând că vă pot plăti votul!
Nu refuzați „cadourile” PDL, primiți-le, dar nu vă lăsați înșelați! Votați USL, votați-i pe cei care pot să-i facă să plătească pe vinovații de toate umilințele la care brașovenii și românii au fost supuși în ultimii patru ani!"
Echipa USL Brașov

Comentarii

Ultimă oră