Sari la conținut

Nu uitați să prelungiți lunar valabilitatea cardurilor de călătorie pentru elevi!

nu-uitati-sa-prelungiti-lunar-valabilitatea-cardurilor-de-calatorie-pentru-elevi

Nu uitați să prelungiți lunar valabilitatea cardurilor de călătorie pentru elevi!

Având în vedere că a început din nou școala, iar prezența fizică la ore a unor categorii de elevi este posibilă, le readucem aminte elevilor și părinților că pentru a beneficia de călătorii gratuite pe mijloacele de transport în comun din municipiul Brașov, aceștia trebuie să prelungească, lunar, valabilitatea abonamentelor de călătorie pentru elevi.

Elevii care au card RATBV pot prelungi online, pe site-ul www.ratbv.ro, la adresa https://elevi.ratbv.ro/ , valabilitatea abonamentului lunar „toate liniile gratuit“. Reîncărcarea este posibilă doar dacă există deja un card fizic RATBV emis și utilizat măcar o dată pe numele elevului respectiv, în anul școlar 2020-2021.

Elevii care doresc emiterea unui card de transport nou sau care nu și-au mai încărcat, în anul școlar curent (2020-2021), abonamentul lunar gratuit trebuie să se prezinte la orice punct de vânzare al RATBV SA.

După prima încărcare la un punct de vânzare, prelungirea valabilității abonamentului lunar toate liniile se poate face online, pe site-ul elevi.ratbv.ro, atașând documentele și cererile solicitate, fără a mai fi nevoie să meargă la un centru de vânzare. Modelele de cerere solicitate se pot descărca de pe site.

Comentarii

Ultimă oră