Sari la conținut

O doctoriţă din Braşov s-a operat la picior şi a orbit

o-doctorita-din-brasov-sa-operat-la-picior-si-a-orbit

Un medic din Braşov, Cornelia Uşcoiu, de 58 de ani, are parte de o adevărată tragedie după ce a apelat la o clinică privată pentru o operaţie de bypass la artera femurală, scrie adevarul.ro.
     Doctoriţa a venit la cabinetul ei de medic de familie în ultimii zece ani, ca să-şi consulte pacineţii, chiar dacă în ultimii zece ani avea nevoie de trei şedinţe de dializă săptămânal. Femeia a povestiti pentru ProTv că, în urmă cu cinci luni, s-a internat la un spital privat din Brasov, pentru o operaţie de bypass la artera femurală. A plătit 2.000 de euro, iar începând de a doua zi a început să aibă probleme cu vederea. După 24 de ore a orbit.
    Deşi le-a cerut insistent colegilor ei de breaslă să îi facă un control, spune că de fiecare dată răspunsul lor a fost acelaşi: problema va trece. Specialiştii spun că femeia a suferit un infarct al nervului optic. Un vas de sânge care-l oxigenează s-a blocat şi trebuia intervenit de urgenţă. În apărarea lor, medicii care au îngrijit-o susţin că orbirea este o complicaţie a bolii de rinichi de care pacienta suferea de multă vreme. În plus, susţin că s-au mobilizat imediat ce le-a semnalat tulburările de vedere. Doctorita a anunţat că vrea să dea spitlaul în judecată şi a facut o plângere la Colegiul Medicilor.

CITEȘTE CONTINUAREA PE: adevarul.ro

Comentarii

Ultimă oră