Sari la conținut

O familie cu 6 copii din Hoghiz are nevoie de ajutor!

o-familie-cu-6-copii-din-hoghiz-are-nevoie-de-ajutor

Nu îndrăznesc să viseze la jucării şi tot ce îşi doresc de la Moş Crăciun este să aibă căsuţa lor.

O familie cu 6 copii din Hoghiz, judeţul Braşov trăieşte într-o sărăcie lucie, iar toată averea ei este o căsuţă cu o cameră care stă să se dărâme la prima vijelie. Părinţii ar avea nevoie de materiale de construcţii ca să îşi repare casa, dar şi de alimente şi haine pentru copii.


Pe familia Gunea o cunoaşte toată suflarea localităţii. Oameni săraci, dar respectuoşi, cu mulţi copii şi viaţă grea. În căsuţa cu o cameră dorm 8 suflete, cu vise mari şi dorinţa de a reuşi în viaţă . Pentru că da, le place şcoala şi vor ca în viitor să îşi ajute familia. Toţi vor să reuşească! Ştiu că vine Moş Crăciun, dar niciunul nu îndrăzneşte să-şi dorească jucării pentru că ştiu că părinţii lor nu le pot cumpăra nimic.

Singura dorinţă a părinţilor este să îşi poată repara casa şi aşteaptă un ajutor din partea semenilor cu suflet mare. Numele mamei este Gunea Mădălina , iar familia locuieşte, în satul Bogata, Hoghiz, judeţul Braşov.

Telefonul mamei este 0731.207.520 sau 0757.316. 798. Oamenii de bine de la organizaţia online Dăruieşte din Suflet pentru Nevoiaşi, au reuşit să strângă pentru micuţi haine, alimente şi multe cadouri. Reprezentanţii acestei organizaţii fac şi ei un apel pe această cale către toţi cei care doresc să întindă o mână de ajutor familiei Gunea.

Comentarii

Ultimă oră