Sari la conținut

O nouă echipă de fotbal la Braşov » Tradiţia merge mai departe

o-noua-echipa-de-fotbal-la-brasov-traditia-merge-mai-departe

Braşovul va avea o nouă echipă de fotbal! Este vorba de CS Colțea 1920 Brașov, care vrea să continue tradiția fostei campioane a României din anul 1928.

De altfel, Colţea este singura formaţie care a câştigat titlul naţional la nivel de seniori, chiar dacă acest lucru avea loc în perioada interbelică.

După dispariția Coronei Brașov, orașul de la poalele Tâmpei a rămas cu o singură echipă de fotbal, FC Brașov, la toate nivelurile competițional. Dar, din vara lui 2015, un nou proiect fotbalistic renaște la Brașov, CS Colțea 1920 Brașov.

Pentru început, Colţea va avea o echipă de seniori, care va juca la nivelul Ligii a V-a din Braşov. Componenţii sunt braşoveni, principalul scop al conducerii fiind de a continua spiritul CS Colţea 1920 Braşov. Primul meci al echipei este programat în Cupa României (faza judeţeană) pe 16 septembrie, în compania Victoriei Bod.

Pe lângă echipa din Liga a V-a, clubul va mai înscrie o echipă de futsal seniori. Aceasta va fi formată în mare parte din antrenorii Centrului de copii şi juniori al Colţei. Meciurile de acasă le va juca în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”.

De asemenea, un alt segment important al clubului este reprezentat de copii şi juniori. Până acum, Colţea are deja legitimaţi nu mai puţin de 300 de copii, proveniţi de la cluburile ACS Tâmpa, FC Benţa şi CS Forex. La Colţea se regăseşte o adevărată „echipă” de antrenori. Clubul are deja 15 antrenori licenţiaţi.

În primul an de activitate, CS Colţea a înscris deja o echipă de Juniori Republicani B, plus alte 10 echipe de juniori C, D şi E. De asemenea, va mai fi gata o premieră, prin deschiderea primei şcoli de iniţiere în futsal din Braşov.

Comentarii

Ultimă oră