Sari la conținut

S-a deschis prima fabrica din România ce produce sisteme complet automatizate tip dulap stradal pentru industria de curierat

o-noua-fabrica-in-brasov-pe-platforma-roman-produce-dulapuri-stradale

ARKA, cea mai performantă fabrică din România pentru producția de sisteme complet automatizate și inteligente tip dulap stradal, destinate preluării și livrării coletelor 24/7, care folosește tehnologie de ultima generatie în automatizari pentru segmentul de livrari și-a deschis oficial porțile la Brașov.


Astăzi, 26 august, a avut loc deschiderea oficială a celei mai performante fabrici din România pentru producția echipamentelor automatizate de tipul Smart Lockers.

Compania ARKA va produce sisteme automatizate și inteligente tip dulap stradal, destinate preluării și livrării coletelor 24/7, o soluție inovativă și sustenabilă pentru livrararea coletelor.

Producția este destinată celor mai importanți jucători din piața locală și europeană a serviciilor poștale și de curierat.

Noua fabrică cu capital integral romanesc s-a realizat cu o investiție de peste 2 milioane euro și generează peste 50 de noi locuri de muncă în Brașov, doar in primul an de funcționare.

Fabrica se află pe str Panselelor nr. 9 (în cadrul parcului industrial Roman).

Ultimă oră