Sari la conținut

O parte dintre pensionari îşi vor primi banii cu întârziere luna aceasta

o-parte-dintre-pensionari-isi-vor-primi-banii-cu-intarziere-luna-aceasta

Persoanele care îşi încasează pensiile prin intermediul Poştei Române îşi vor primi banii cu întârziere în luna ianuarie, din princina sărbătorilor care au dat peste cap programul poştei.


   „Pentru luna ianuarie 2020, dată fiind perioada sărbătorilor de iarnă, se decalează cu câteva zile plata drepturilor băneşti pentru beneficiarii ale căror drepturi se achită prin intermediul CN Poşta Română SA”, a transmis Casa Naţională de Pensii.


  Dacă în mod normal Poşta Română livrează pensiile în primele 15 zile ale lunii, în ianuarie 2020 acestea vor întârzia din cauza sărbătorilor care a afectat programul poştei. Astfel, pensiile vor fi livrate luna aceasta în perioada 10-20 ianuarie 2020.


  În cazul pensionarilor care nu sunt găsiţi la domiciliu de către poştaşi, drepturile băneşti şi documentul de plată se pot ridica de la ghişeele poştale până la data de 22 ianuarie 2020, a mai precizat Casa Naţională de Pensii.


  Întârzierile sunt valabile doar în cazul persoanelor care îşi primesc pensia prin intermediul Poştei Române. Cei care primesc pensia prin cont bancar nu vor fi afectaţi.

Comentarii

Ultimă oră