Sari la conținut

Oana Pellea și Mihai Gruia Sandu susțin un spectacol la Codlea

oana-pellea-si-mihai-gruia-sandu-sustin-un-spectacol-la-codlea

Iubita actriţă Oana Pellea va juca pe scena Casei de Cultură din Codlea în piesa de teatru „Mă tot duc...”, adaptare după William Shakespeare, alături de actorul Mihai Gruia Sandu.

Spectacolul va avea loc joi, 2 noiembrie 2017, de la ora 19.00.

Piesa de teatru „Mă tot duc...”, adaptare liberă după W. Shakespeare și Marc Doré este un spectacol care a cucerit în aceeași măsura publicul, presa, criticii și organizatorii de festivaluri din lumea întreagă. Pus în scenă acum mai bine de 10 ani și jucat în mari teatre din București, Paris, Londra, Milano, Lausanne, Montréal ...spectacolul „Mă tot duc...” este un adevărat dar pentru sufletul fiecărui spectator.

Oana Pellea si Mihai Gruia Sandu, doi mari artiști ai scenelor românești și internaționale, ascunși sub nasurile de clovn, arată lumii că singura speranță rămâne evadarea în vis și dragoste, într-un spectacol fascinant, plin de sensibilitate, umor, nostalgie și fragilitate.

 Montarea „Mă tot duc", nu e una obişnuită, nu are decoruri, nu are recuzită, nu are nimic în afară de o scenă goală. Îi are numai pe Oana alături de Mihai Gruia Sandu. Spectacolul, scris şi regizat de Marc Dore, cu texte şi aluzii din William Shakespeare, s-a jucat în franceză ani întregi. Cei doi actori l-au adaptat şi l-au adus acasă..., iar textele rostite pe scenă sunt integral în limba română.

„Nu e un spectacol, ci o lecție de viață!...”, concluzionează cei care au vazut deja piesa.


  Biletele pot fi procurate de la Casieria Casei de Cultură a Municipiului Codlea, între orele 9.00 – 12.00 și după-amiaza de la 16.00-18.00.

Comentarii

Ultimă oră