Sari la conținut

Okazii.ro investește 100.000 euro în replică la fuziunea OLX-Tocmai

okaziiro-investeste-100000-euro-in-replica-la-fuziunea-olxtocmai

Okazii.ro, cea mai mare platforma de licitatii din Romania, concurent indirect cu OLX.ro si (fostul) Tocmai.ro, investeste circa 100.000 de euro in imbunatatiri majore in platforma, scopurile finale fiind acelea de a oferi „o experienta mai moderna de achizitie dar si un sprijin magazinelor care vor sa isi dezvolte o afacere pe Okazii.ro”, conform companiei, pentru wall-street.ro.

OLX.ro este in proces de a fuziona cu Tocmai.ro, dupa ce aceasta din urma platforma de anunturi a fost achizitionata de Naspers, companie care detine OLX.ro. Acest lucru forteaza, fara indoiala, mana Okazii.ro, candva lider incontestabil pe piata de anunturi/licitatii din .ro.

Okazii.ro, detinuta de fondul de investitii New Century Holdings, intampina in ultimii ani concurenta din ce in ce mai acerba din partea site-urilor de anunturi; cu toate acestea, Okazii are cateva atuuri pe care, cu orice ocazie, incearca sa le scoata in evidenta – utilizatorii primesc rating-uri (similar eBay.com) si, de asemenea, poate reprezenta o platforma de lansare pentru companii/magazine online care pot vinde prin intermediul platformei.

Comentarii

Ultimă oră