Sari la conținut
olimpia-a-jucat-primele-meciuri-

Olimpia Braşov a disputat primele jocuri amicale din presezon. Formaţia antrenată de Dan Calancea a mers la malul Dunării, pentru două partide de verificare cu Dunav Ruse. Campioana Bulgariei a câştigat ambele confruntări.

Primele teste din perioada de pregătire ale Olimpiei Braşov s-au desfăşurat în deplasare, cu formaţia bulgară BK Dunav 8806 Ruse.

În primul joc, formaţia de sub Tâmpa a fost foarte aproape să producă o adevărată surpriză şi să învingă campioana Bulgariei. Chiar dacă la pauză scorul era 52-34 în favoarea gazdelor, finalul a fost pe muchie de cuţit, dar tot Dunav s-a impus, cu 75-71. În a doua confruntare, jucătoarele din Ruse au câştigat mult mai clar, scor 86-63, după ce la pauză a fost 42-29.

În ciuda rezultatelor, antrenorul Dan Calancea nu a fost supărat, ci mulţumit de lucrurile pozitive arătate de baschetbaliste.

„Au fost două teste extrem de utile pentru noi. Din păcate, au fost două înfrângeri, dar acest lucru nu mă deranjează. Avem doar o săptămână de pregătire, cum este şi normal relaţiile de joc încă nu sunt puse la punct, este nevoie de timp pentru a crea automatisme. Au fost însă şi multe lucruri pozitive, dar avem mult de muncit pentru a elimina greşelile pe care le-am făcut. Nu am pus preţ pe rezultate. Dacă ne interesa în mod special rezultatul, cel puţin primul joc îl puteam câştiga” – Dan Calancea, antrenor Olimpia Braşov

La sfârşitul săptămânii, Olimpia Braşov va juca alte două meciuri amicale. Adversar va fi tot Dunav Ruse, în ceea ce trebuie să fie considerate „meciurile revanşă”.

Comentarii

Ultimă oră