Sari la conținut

Olimpia CSU joacă duminică în fața propriilor suporteri

olimpia-csu-joaca-duminica-in-fata-propriilor-suporteri

În acest weekend, echipa de baschet feminin Olimpia CSU Brașov va primi vizita celor de la SCM Timișoara, într-o partidă contând pentru etapa a noua a Ligii naționale.

Cele două formații se vor înfrunta și la finalul lunii februarie, în sferturile Cupei României, turneu găzduit de Arena Sepsi din Sf. Gheorghe.

Antrenorul Dan Calancea s-a declarat mulțumit de prestația fetelor din săptămâna trecută și spune că meciul cu Timișoara va fi dificil, echipa fiind una dintre cele mai bune din Liga Națională de baschet feminin din punct de vedere al rotației:

Încă o dată doresc să felicit jucătoarele pentru extraordinarul parcurs de săptămâna trecută. Victoriile cu ocupanta locului patru în campiontul Cehiei, cu campioana Austriei și cu vicecampioana României, toate în deplasare, sunt convins că vor da mare încredere acestui grup deosebit.

Ne așteaptă un meci deosebit de dificil duminică. Din punct de vedere al rotației, Timișoara este indiscutabil, după Sfântu Gheorghe, cea mai bună echipă din ligă. Poate doar Clujul mai are o asemenea rotație. Este o echipă cu rotație impresionantă, atât la jucătoarele de interior, cât și la cele de perimetru.

Vom întâlni Timișoara și în Final 8-ul Cupei României și, firesc, ne dorim să câștigăm în ambele competiții”, a conchis tehnicianul alb-albastrelor.

Înaintea partidei din campionat, cele două formații sunt la egalitate cu câte 10 puncte, elevele lui Dan Calancea fiind pe locul 5 în clasamentul competiției, în timp ce bănățencele ocupă a șaptea poziție.

Meciul dintre Olimpia CSU și SCM Timișoara va avea loc la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”, duminică, 10 decembrie, de la ora 19.15.

Biletele au prețul de 10 lei, copiii beneficiind de intrare gratuită.

Comentarii

Ultimă oră