Sari la conținut
oportunitati-pentru-firmele-brasovene

Reprezentanţii Întreprinderilor mici şi mijlocii se pot înscrie în cea mai mare Reţea de Centre pentru sprijinirea afacerilor din Europa cu ajutorul Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov. Din Enterprise Europe Network fac parte peste 600 de centre din 50 de ţări care sunt pregătite să ofere informaţii şi consultanţă gratuită agenţilor economici.

Enterprise Europe Network a fost lansată în anul 2008 de câtre Comisia Europeană şi a devenit între timp cea mai mare reţea de centre pentru sprijinirea afacerilor. Centrele sunt organizate în peste 90 de consorţii, care asigură servicii specifice regiunii geografice de care aparţin. Camera de Comerţ şi Industrie Braşov, în calitate de partener, face parte din consorţiul proiectului Bisnet Transylvania, Macroregiunea 1, condusă de liderul acestiea, Agenţia de dezvoltare Regională Nord-Vest Cluj Napoca.

Centrul Enterprise Europe Network din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov oferă informare, ca răspuns direct la solicitarea IMM urilor sau proactiv, utilizând pagina de internet a Camerei de Comerţ, newsletter, organizare de evenimente şi instruiri pe diverse teme de interes, asisitenţă pentru aceesarea de noi pieţe, legislaţie europeană dar şi  servicii pentru inovare. Perioada de desfăşurare a proiectului este 2015-2016, cu posibilitatea extinderii acestuia până în anul 2020. Cei interesaţi pot obţine informaţii suplimentare despre proiect la numprul de telefon 0268. 547. 073 sau direct la sediul Camerei de Comerţ şi Indusitrie Braşov.

Comentarii

Ultimă oră