Sari la conținut

Până la finalul anului, la Săcele vor exista trei baze sportive moderne

pana-la-finalul-anului-la-sacele-vor-exista-trei-baze-sportive-moderne

În anul 2018 administrația săceleană a demarat un program de construire a unor terenuri de sport multifuncționale în cartierele săcelene. Acest lucru a fost posibil în urma lucrărilor de intabulare realizate din anul 2016, fapt care permite municipalității să facă investiții.

Până în anul 2018, în municipiul Săcele nu exista niciun teren de sport, cu excepția celor din curțile școlilor, care sunt însă exclusiv la dispoziția unităților de învățământ.

  Până acum sunt finalizate în proporție de 95% două terenuri, în două din cartierele săcelene.

Ambele au gazon artificial și instalație de nocturnă îngrădite și sunt acoperite cu plasă de poliamidă. În incinta acestor baze se pot practica următoarele sporturi: fotbal, handbal, baschet, volei și tenis de câmp. Costul unui teren a fost de 120.560 lei fără TVA cel din cartierul Movilei și 152.600 lei fără TVA cel din cartierul Ștefan cel Mare.

Tot anul acesta urmează să fie realizată o bază sportivă multifuncțională și în cartierul Electroprecizia, în curtea liceului Victor Jinga, pe locul fostului teren cunoscut sub denumirea de „Bitum” (lângă poarta S.C. Electroprecizia S.A). Acesta va fi folosit, gratuit, între orele 8.00 – 14.00 de către elevii liceului, iar după ora 14.00 de toți copiii din cartier.

Municipalitatea va continua acest program de infrastructură sportivă și în perioada următoare, în fiecare an urmând să fie reabilitat sau construit un teren de sport multifuncțional în fiecare școală și liceu din Săcele.

Comentarii

Ultimă oră