Sari la conținut

Pârtia de la Drăguş se deschide sâmbătă

partia-de-la-dragus-se-deschide-sambata


  Împătimiţii sporturilor de iarnă vor avea motive noi de bucurie. În week-end-ul care urmeză, sezonul de schi va debuta şi la poalele Munţilor Făgăraş.

Pârtia de la Drăguş se va deschide sâmbătă. Turiștii care vor să profite de vremea superbă și peisajul iernatic al munțiilor acoperiți de zăpadă, nu ar trebui să piardă această ocazie.

Locuitorii Țării Făgărașului, dar şi turiştii care vor fi în acest week-end la Pârtia de la Drăguș, trebuie să se „înarmeze“ cu sănii, shiuri şi de ce nu și patine. Concursuri de ski, muzică, vin fiert dar şi multă distracţie. De toate aceastea vor avea parte, toţi cei care vor alege să-şi petreacă sfârşitul de săptămână pe Pârtia de la Drăguş.

Pârtia de schi a fost pregătită, iar din week-end se va putea schia în condiţii bune. În plus, va putea fi folosit şi patinoarul natural din zonă.


   Amatorii sporturilor de iarnă, care s-au plictisit de pârtiile de pe Valea Prahovei şi din Poiana Braşov, au o alternativă, într-o zonă la fel de pitorească, însă mult mai liniştită. Localnicii şi turiştii sunt aşteptaţi cu sănii şi schiuri, „turele” putând fi completate cu diferite concursuri, muzică sau vin fiert. Şi se pare că preţurile vor fi mai mici decât în Poiana Braşov.

În comuna Drăguş, care se află la aproximativ opt kilometri de Mănăstirea Sâmbăta, pârtia de schi a fost inaugurată în 2009, când s-au invesiti un million de euro.

Pârtia de la Drăguş este de talia pârtiei Bradul din Poiana Braşov, cu aceleaşi dotări, însă cu costuri mai scăzute pentru turişti.

Domeniul schiabil este dotat cu telescaun, tunuri de zăpadă şi chiar şi instalaţie de nocturnă. Cei care nu au schiurile la ei nu trebuie să îşi facă probleme, deoarece există şi un centru de închirieri.

Comentarii

Ultimă oră