Sari la conținut
paul-walker-din-nou-in-furios-si-iute-

Personajul interpretat în franciza ”Furios si iute/ Fast and Furious” de actorul Paul Walker, decedat în 2013 în urma unui accident de automobil, ar putea reveni în franciză, cu ajutorul programelor de grafică computerizată, a dezvăluit Caleb Walker, unul dintre fraţii starului american, citat de allocine.fr.

În urma decesului actorului Paul Walker într-un accident de automobil pe 30 noiembrie 2013, în timpul filmărilor de la ”Fast & Furious 7”, fraţii lui, Caleb si Cody Walker, au fost folosiţi de producători ca dubluri ale personajului jucat de starul american. Este foarte posibil ca aceleaşi tehnici de grafică pe computer să fie utilizate şi în realizarea următoarelor filme prevăzute în această franciză cinematografică.

Cel mai recent film din franciza de actiune ”Furios si iute”, intitulat ”Furios si iute 7”, dedicat regretatului actor Paul Walker, a fost lansat în 2015 şi a înregistrat un succes colosal în box office-ul mondial, generând încasări de peste 1,5 miliarde de dolari.

Urmatorul film din seria ”Furios si iute”, intitulat ”Fast 8”, are o distribuţie de zile mari - Jason Statham, Lucas Black, Kurt Russell, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Kristofer Hivju, Charlize Theron, Scott Eastwood, Nathalie Emmanuel şi  Helen Mirren - şi va fi lansat pe marile ecrane pe 17 aprilie 2017. Următoarele două lungmetraje din această serie vor avea premierele pe 19 aprilie 2019 respectiv 2 aprilie 2021. În cele trei filme, Vin Diesel va relua rolul Dominic Toretto, iar actorul va fi şi producător exectiv al peliculelor, în parteneriat cu studioul Universal.

Cele şapte lungmetraje lansate până în prezent în franciza de acţiune ”Furios si iute” au generat împreună încasări de peste 3,9 miliarde de dolari.

Comentarii

Ultimă oră