Sari la conținut

Pe parcursul lunii septembrie se derulează programul „Litoralul pentru toţi” 2018

pe-parcursul-lunii-septembrie-se-deruleaza-programul-litoralul-pentru-toti-2018

Programul „Litoralul pentru toţi”, prin care turiştii beneficiază de cazare la mare plătind între 150 şi 600 de lei, pentru o săptămână, a început duminică 2 septembrie şi se va derula până în 30 septembrie 2018.

„Acest program social este destinat turiştilor care îşi doresc o vacanţă la malul mării la sfârşitul sezonului pentru care pot aloca buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute în lunile iulie şi august”, spun reprezentanţii Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Tarifele practicate în programul special „Litoralul pentru toţi” sunt mai mici cu până la 70% faţă de cele din vârf de sezon şi sunt disponibile aproximativ 12.000 de locuri.

Până în prezent s-au înscris în program 54 de hoteluri de 2, 3 si 4 stele din toate staţiunile de pe litoral (Mamaia, Eforie Nord şi Sud, Cap Aurora, Venus, Saturn, Neptun, Olimp şi Jupiter), care pun la dispoziţie un număr de câte 3.000 de locuri, în fiecare dintre cele cinci serii. Aceste locuri vor fi vândute prin agenţiile de turism partenere şi revânzătorii lor sau direct de către hotel, tariful fiind acelaşi, în funcţie de unitatea de cazare.

Turiștii care aleg să meargă la mare în luna septembrie plătesc între 150 de lei și 600 de lei pentru o săptămână. Hotelierii scad prețurile și pentru cei care aleg varianta all inclusive, iar plata se poate face şi cu vouchere de vacanță.

Sunt şi foarte multe hoteluri care nu au putut însă să intre în program pentru că rămân fără personal în luna septembrie.

Proprietarii de restaurante, dar și cei care oferă sezlonguri pe plajă promit să râmână pe litoral dacă vor fi turiști.

Comentarii

Ultimă oră