Sari la conținut

„Peak IT”- conferinţă tehnică la Braşov, „de la comunitatea IT pentru comunitatea IT”

peak-it-conferinta-tehnica-la-brasov-de-la-comunitatea-it-pentru-comunitatea-it

Agilehub, organizaţia care oferă gratuit, sub diferite forme de educaţie, pregătire în domeniul tehnologiei informaţionale, organizează pe 8 şi 9 decembrie 2018 prima conferinţă tehnică din Braşov: „Peak IT - From IT Community to the IT Community”.


   Evenimentul a apărut din dorinţa organizatorilor de a pune la aceeaşi masă oameni cu diferite pasiuni din IT, dornici de a transmite mai departe cunoştinţele şi experienţele lor. Peak IT a adunat până în acest moment peste 430 de participanţi la cele 20 de workshop-uri practice şi inovative.

17 speakeri sunt entuziasmaţi să susţină cele 5 track-uri pe subiecte diferite, de la testing, web development, agilitate, scrum la design şi marketing pentru startup-uri.

Gazda ediţiei de anul acesta este Aula Univeristăţii Transilvania Braşov, unde organizatorii pregătesc spaţii de socializare şi co-working, dar şi alte surprize interesante.


      Evenimentul este gratuit pentru participanţi, iar toate detaliile despre speakeri şi agendă pot fi accesate pe site-ul conferinţei (https://agilehub.ro/peak-it-2018/ ).

Comentarii

Ultimă oră