Sari la conținut

Persoană lovită de tren în zona străzii Crinului

persoana-lovita-de-tren-in-zona-strazii-crinului

O persoană a fost lovită în această seară de un tren în zona străzii Crinului din Brașov. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, Cpt. Ciprian Sfreja, se pare că victima a decedat.

Update: Persoana lovită de tren în seara de joi, 20 iulie 2017, este un bărbat în vârstă de 47 de ani, care a murit, după ce a fost lovit de o garnitură care circula între Dârste şi Gara Braşov, primele indicii conducând la ipoteza unei sinucideri. Din câte se pare, necazurile nu-i dădeau pace braşoveanului. După ce ar fi consumat băuturi alcoolice (alcoolemia exactă va fi stabilită la necropsie), bărbatul s-ar fi aruncat în faţa trenului care circula pe ruta Bucureşti - Braşov.

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 21.00. Un echipaj SMURD s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, în dreptul străzii Crinului, dar nu a putut decât să constate decesul bărbatului, cadavrul fiind ridicat ulterior de angajaţii de la Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările în caz continuă, fără a exista suspiciuni că bărbatul ar fi fost împins de altcineva în faţa trenului.

Comentarii

Ultimă oră