Sari la conținut

Ziua internaţională a copilului a fost serbată marţi la Macromall cu multă gălăgie, voie bună şi cu multe premii. Întreaga petrecere a fost pusă la cale de echipa emisiunii Pick sau Poc! (Cornelia Crevean şi Oana Irofte) a trustului Mix Tv.
    Trei ore de distracţie. Sărbătoarea a început în jurul orei 14 şi s-a încheiat în preajma orei 17. De-a lungul celor trei ore, copiii au avut parte de multe surprize pregătite de echipa Pick sau Poc! şi de partenerii evenimentului (Prodlacta, Avon, Chip şi Level, Macromall).
Dansuri populare şi scenete.  Copiii au primit dulciuri şi multe premii şi au asistat la o serie de momente artistice pregătite din timp de elevii şcolilor braşovene. Printre unităţile de învăţământ participante s-au numărat Şcolile Generale Numărul 9, 5, 25, 19, 23,31 şi 3 din Braşov şi Liceul Petru Rareș din Feldioara. Momentele artistice predominante au fost cele ale dansurilor populare, de societate şi moderne, cântecele şi scenetele în limba română şi engleză.
Clovnii au adus zâmbete. La petrecere a participat şi Asociaţia Păpuşa de Porţelan, ai cărei copii au prezentat în faţa publicului trei dansuri populare, şi Clubul Sportiv Toi Son care a  făcut o demonstraţie de arte marţiale al cărei scop a fost să le demonstreze spectatorilor că puterea unui individ nu este doar fizică, ci şi intelectuală. Sărbătoarea s-a încheiat cu un mic party pregătit de clovnii de la Ballonissimo, care au reuşit să îi îndemne la mişcare nu doar pe cei mici, ci şi pe părinţii acestora. Spectacolul a fost un real succes, mai ales pentru că micuţii s-au simţit în largul lor.


http://www.brasovultau.ro/

Comentarii

Ultimă oră