Sari la conținut
petrolul-si-astra-sau-calificat-in-playoff

Două calde și una rece pentru echipele românești în turul trei preliminar al Europa League. Petrolul și Astra s-au calificat în play-off-ul competiției în timp ce CFR Cluj a fost eliminată. Petrolul Ploieşti s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 4-1 (3-1), formaţia cehă Viktoria Plzen, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei.În tur, la Ploieşti, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1. În retur, Petrolul a marcat prin Teixeira '20, Mutu '38, De Lucas '43 şi Tamuz '69, în timp ce pentru gazde a înscris Pilar, în minutul 40. Astfel cu scorul general de 5-2, trupa lui Răzvan Lucescu merge mai departe în cometiția europeană.

Astra Giurgiu s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce a învins în deplasare, cu scorul de 3-2 (1-2), formaţia cehă Slovan Liberec, în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei.În tur, Astra Giurgiu s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-0.În retur, Astra a marcat prin Enache '37, Rus '83 şi Bukari '89, golurile gazdelor fiind înscrise de Sural '45 şi Obrocnik '45+4. Cu scorul general de 6-2 Astra Giurgiu merge în play-off. Tragerea la sorţi a partidelor din play-off-ul Ligii Europa va avea loc astăzi, de la ora 14.00.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), de echipa Dinamo Minsk, în manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Europa, rezultat în urma căruia gruparea din Belarus s-a calificat în play-off-ul competiţiei.În tur, scorul a fost 1-0 pentru Dinamo Minsk. Joi seară, golurile învingătorilor au fost marcate de Stasevici '71 şi Udoji '81 (penalti). CFR Cluj a rămas în inferioritate numerică în minutul 26, când a fost eliminat Rada pentru un fault la Udoji.

Comentarii

Ultimă oră