Sari la conținut

Polițiștii brașoveni i-au identificat pe autorii crimei de pe strada Carpaților

politistii-brasoveni-iau-identificat-pe-autorii-crimei-de-pe-strada-carpatilor

Polițiștii brașoveni i-au identificat pe autorii crimei de pe strada Carpaților, unde un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost găsit înjunghiat în scara unui bloc. Este vorba de un tânăr în vîrstă de 23 de ani din județul Olt și o minoră în vârstă de 17 ani din Brașov.

Polițiștii au stabilit faptul că tânăra ar fi postat pe o pagină de internet un anunț pentru găsirea unui loc de muncă, fiind abordată în acest sens de către victimă. La data de 8 aprilie, tânăra împreună cu prietenul ei, în vârstă de 23 de ani, s-au deplasat la domiciliul victimei, unde tânărul i-a aplicat victimei mai multe lovituri la nivelul pieptului. Ulterior aceștia au sustras mai multe bunuri din interiorul locuinței.

Polițiștii brașoveni, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza municipiului Brașov, unde au fost depistați cei doi tineri, precum și mai multe bunuri care au fost sustrase din imobilul victimei.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Comentarii

Ultimă oră