Sari la conținut
portal-pentru-plata-rovinietei

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat propriul portal de achitare a rovinietei şi a taxei de pod de la Cernavodă, inclusiv pentru verificarea validităţii taxelor achitate anterior.

Potrivit Companiei de Drumuri, prin intermediul erovinieta.ro pot fi efectuate operaţiunile de achitare a tarifului de utilizare a drumurilor naţionale precum şi a tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre de la Feteşti – Cernavodă cu ajutorul cardului bancar.

În plus, pe site pot fi verificate valabilitatea rovinietei achitată anterior sau numărul de treceri prin staţia de taxare. Proprietarii de flote pot gestiona prin erovinieta.ro atât achitarea taxelor cât şi verificarea rovinietei şi a peajului. CNAIR anunţă că anumite operaţiuni pot fi realizate doar dacă utilizatorul îşi creează un cont valid pe erovinieta.ro.

Pentru informaţii suplimentare în ceea ce priveşte modul de utilizare a portalului, CNAIR pune la dispoziţia utilizatorilor adresele de e-mail roviniete@andnet.ro, peaj@andnet.ro şi numărul de telefon 021.264.33.44. Utilizatorii pot contacta personalul CNAIR de luni până joi, în intervalul orar 08:00 – 16:30, şi vineri, în intervalul orar 08:00 – 14:00.

Comentarii

Ultimă oră