Sari la conținut

Pregătire săptămânală pentru „Brașov Marathon 2018”: „Alergarea de sâmbătă”

pregatire-saptamanala-pentru-brasov-marathon-2018-alergarea-de-sambata

„Alergarea de sâmbătă” va avea loc până în aprilie, săptămânal. Plecarea are loc din Piața Sfatului, în fiecare dimineață de sâmbătă, la 9.00.


   „Ne pregătim pentru Brașov Marathon 2018 alergând pe potecile din jurul Brașovului”, anunță organizatorii maratonului anual al Brașovului, care au lansat, un program săptămânal de „antrenamente” la care sunt invitați toți brașovenii.

Alergarea de sâmbătă” are ca punct de plecare Piața Sfatului, iar turele de alergare vor avea loc în fiecare sâmbătă, începând cu ora 9.00, până pe 14 aprilie.

„Facem ture lungi sau scurte, pentru toți alergătorii. Vom alerga pe porțiuni din traseul oficial al maratonului, care anul acesta va avea loc pe 24 aprilie 2018. Noi vă oferim câte un ghid pentru fiecare tură, lungă sau scurtă”, precizează reprezentanții Clubul pentru Protecția Naturii și Turism (CNPT) Brașov.

Traseul celor două ture va urmări urcarea pe serpentine spre Vârful Tâmpa, apoi va coborî până în Șaua Tâmpei unde se vor despărți cele două ture.

Tura scurtă va coborî pe forestierul spre Răcădău, apoi va urma aleea care înconjoară Tâmpa. Tura lungă va continua traseul macat până la Valea cu Apă, de unde se va coborî spre Iepure, apoi va continua, la fel ca tura scurtă, pe alee.

Pentru participanți se impune un echipament obligatoriu, respectiv încălțăminte specifică de trail running, foiță de ploaie, bluză cu mânecă lungă și pantaloni lungi.

Pe data de 21 Aprilie 2018 va avea loc cea de-a şaptea ediție a Brașov Marathon. O competiție venită din pasiunea pentru munte, pentru alergare și pentru natură a oamenilor din Clubul pentru Protecția Naturii și Turism Brașov (CPNT Brașov).

Comentarii

Ultimă oră