Sari la conținut

Premieră la Braşov: Musicalul „Mamma Mia!”, cu o distribuţie de zile mari

premiera-la-brasov-musicalul-mamma-mia-cu-o-distributie-de-zile-mari

Joi, 7 noiembrie 2019, de la ora 19:00, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” se va desfășura cel mai apreciat spectacol de musical din România - „Mamma Mia!”, pe muzica legendarei trupe ABBA.


    Distribuţia este una de zile mari cu nume celebre şi iubite de public, precum Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Anca Sigartău, Anca Țurcaşiu, Adrian Nour, Bianca Purcărea şi Sebastian Seredinschi.


   Artiştii vor dansa şi vor cânta alături de spectatori pe muzica inspirată de celebra formaţie ABBA, într-o poveste despre dragoste şi familie, plină de energie, amuzament şi culoare.

Protagonişti vor da viaţă unor personaje complexe și vor dansa şi vor cânta hiturile „Mamma Mia”, „Voulez-vous”, „Dancing Queen” sau „The winner takes it all”, fredonate de milioane de oameni din întreaga lume.

Pusă în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă, producţia este una spectaculoasă, cu nu mai puţin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice.


  „Mamma Mia!” prezintă povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunţii, care îşi doreşte să-şi cunoască tatăl natural şi să fie condusă de acesta la altar. Dar se confruntă cu trei posibile variante, aşa că decide să-i invite pe micuţa insulă grecească pe toţi cei trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei sale, fără a le dezvălui motivul. Lucrurile iau întorsături complet neaşteptate, care creează multe momente amuzante.

Musicalul a fost lansat în 1999, la Londra, pe West End şi apoi în SUA, pe Broadway. Acum, în fiecare zi, în întreaga lume au loc cel puţin 7 show-uri „Mamma Mia!”.


     Biletele pentru reprezentaţia de la Braşov costă între 79 lei şi 249 lei şi pot fi achiziţionate online prin iabilet.ro  sau din magazinele Flanco, Diverta, Cărtureşti.

Comentarii

Ultimă oră