Sari la conținut

Primăria a început redesenarea trecerilor de pietoni de pe strada Iuliu Maniu

primaria-a-inceput-redesenarea-trecerilor-de-pietoni-de-pe-strada-iuliu-maniu


   Una dintre zebre va fi lângă staţia RATBV de la Primărie!

Primăria Braşov a anunţat că au început lucrările de resistematizare a străzii Iuliu Maniu, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Al. I. Cuza şi până la str. Nicolae Iorga.


   În prima etapă se execută lucrările de amenajare a trecerii de pietoni din dreptul Liceului de Muzică, între clădirea SIF şi sediul Primăriei. Această trecere a fost anunţată de mai mult timp, iar în toamna anului trecut a fost montat chiar şi unul dintre stâlpii care vor fi folosiţi pentru iluminarea noii zebre.


   Ulterior, se va amenaja şi zona pentru trecerea de pietoni de după intersecţia Iuliu Maniu cu str. Vlad Ţepeş.


  După finalizarea amenajărilor, dacă condiţiile meteo vor fi favorabile, la sfârşitul acestei săptămâni vor fi marcate cele două noi treceri şi desfiinţate trecerile de pietoni de la intersecţia str. Iuliu Maniu cu str. Al .I. Cuza, cea dinspre Hotel Ambient, trecerea de pietoni de pe Iuliu Maniu, înainte de staţia de autobuz de la Primărie (care le dă mari bătăi de cap şoferilor, având în vedere că este amplasată exact după o curbă, iar pietonii sunt greu de observat) şi trecerea de pietoni de la parc, de după clădirea Primăriei.

Comentarii

Ultimă oră