Sari la conținut
primaria-sacele-fruntasa

Primăria Municipiului Săcele este prima din cele 8 din județul Brașov, care a început lucrările de închidere a depozitului de gunoi menajer neconform.

"La ora actuală gradul de realizare al acestor lucrări este de aproape 20%. Deși, inițial constructorul, prin contract, a dat ca termen de finalizare  luna iunie 2021, considerăm că dacă lucrările merg în același ritm, probabil până la finalul acestui an, proiectul va fi gata. Suntem bucuroși că lucrările se află intr-un stadiu avansat și speram ca până la finalul anului 2020 lucururile să meargă la fel de bine și vremea să ne permită să finalizăm acest proiect înainte de data estimată inițial. Sper ca și colegii mei primari care nu au început încă acest proiect să-l înceapă cât mai repede pentru că Uniunea Europeană ne amenință cu acea procedură de infringement, cu amenzi și cu penalități." a declarat Virgil Popa Primarul Municipiului Săcele.

Administrația Fondului de Mediu, care asigură finanțarea nerambursabilă a întregului proiect a făcut deja plăți în proporție de 5%. Valoarea totală a contractului este de aproape 7 milioane de lei, iar durata de execuție a proiectului este de 14 luni.

Având în vedere modul de desfășurare al lucrărilor executantul a avansat însă ca termen de finalizare a lucrărilor finalulul anului 2020.

Comentarii

Ultimă oră