Sari la conținut

Procesiune de Florii pe străzile Brașovului şi concert Paula Seling la Biserica de Lemn

procesiune-pe-strazile-brasovului-in-cinstea-floriilor-si-concert-paula-seling-in-biserica-de-lemn

Sâmbătă, 20 aprilie 2019, în ajunul praznicului împărătesc al Intrării Domnului în Ierusalim, Protopopiatul Braşov va organiza procesiunea de Florii, la care vor participa preoţi, monahi, monahii şi credincioşi din municipiu şi împrejurimi.


   Preoţi şi monahi de la toate bisericile din municipiul Braşov, precum şi credincioşi sunt aşteptaţi sâmbătă după-amiază să ia parte la procesiunea de Florii care se desfăşoară pe mai multe străzi din centrul vechi al oraşului.


    Procesiunea va începe la ora 16.15 cu Vecernia la Biserica „Adormirea Maicii Domnului'” din Piaţa Sfatului, urmată de binecuvântarea ramurilor, apoi plecarea în procesiune pe următorul traseu: Biserica „Sf.Treime'” de pe strada George Bariţiu, Şirul Beethoven, Str. Băilor, Biserica ,,Sfântul Nicolae” (Piaţa Unirii) din Scheii Braşovului.


   Procesiunea se va încheia la Biserica „Sf. Nicolae” cu slujba Litiei, programată pentru ora 17.


    În aceeaşi zi, începând cu ora 19.00, la Biserica „Înălţarea Domnului şi Soborul Maicii Domnului” (Biserica de lemn din centrul civic) va avea loc concertul de cântări duhovniceşti „La umbra crucii tale” susţinut de către Paula Seling.

Comentarii

Ultimă oră