Sari la conținut

Proiect pentru brașoveni: biciclete electrice de închiriat, în Piaţa Sfatului

proiect-pentru-brasoveni-biciclete-electrice-de-inchiriat-in-piata-sfatului-

Un investitor braşovean testează piaţa în vederea deschiderii unei afaceri cu biciclete electrice pentru închiriat, în Centrul Braşovului.

Pentru început, acesta a obţinut din partea Primăriei un certificat de urbanism prin care îi sunt impuse condiţiile pe care va trebui să le respecte pentru a deschide noua afacere, respectiv pentru a amplasa un suport de biciclete sub forma unui pavilion urban în Piaţa Sfatului, unde ar urma să fie garate şi închiriate aceste biciclete.


    În acest moment, la Braşov pot fi închiriate biciclete normale de lângă Piaţa Sfatului.

Firma Likebike Travel in Kronstadt, care ar urma să gestioneze serviciul de închiriere al bicicletelor electrice, a fost înfiinţată anul acesta, iar Octavian Vătăman, unul dintre acţionarii firmei, mai deţine la poalele Tâmpei o societate specializată în comercializarea de articole sanitare.

În alte oraşe unde există astfel de centre de închiriere, o bicicletă electrică se închiriază la un preţ cuprins între 90 şi 130 de lei pentru o zi. Bicicletele normale, se închiriază în prezent la centrul din Piaţa Sfatului la preţuri cuprinse între 6 lei ora sau 30 de lei pentru o zi.

Comentarii

Ultimă oră